Prima pagină » Articole

Articole

Dorinta de a ajuta

Daca asteptarile tale nu se implinesc, iti vei scadea energia si vibratia din cauza emotiilor negative care apar sau a unor stari fara resurse, cum ar fi frustrarea, dezamagirea, ranchiuna.

Energia

Daca energia este perceptia potentialului inseamna ca eu in orice moment pot sa maresc nivelul energetic cand ma focusez asupra potentialului.

Focusul

Ca sa-ti atingi un obiectiv, nu este suficient doar sa te focusezi pe el, trebuie sa-ti pui in miscare toate resursele! WHERE FOCUS GO , ENERGY FLOW!

Motivatia

Vine atunci cand facem lucruri de care ne pasa. Cand esti motivat atunci inseamna ca vrei cu adevarat ceva iar acel ceva este foarte important pentru tine si e aliniat cu valorile tale!

Frica de esec

Daca ne legam strict de definitia fricii, atunci cu totii stim deja ca frica este o emotie negativa. Cu toate acestea, daca ne gandim, frica era o emotie normala.

Sisteme

Extrapoland aceste informatii, realizam ca Universul este un sistem, un sistem care are o directie la care ne putem alinia, bam ai mult, are un sens si o semnificatie.

Puterea de a "visa"

Fiecare dintre noi am “visat “ cel putin o data in viata si cu toate acestea unora ni s-au implinit visurile altora nu. Cum de se intampla asta?

Puterea alegerilor

Primul lucru cu care ar fi bine să începeți este acea decizie de a nu trece la actiune. Acea decizie de a lăsa frica și presiunea socială să te împingă într-o munca de care nu te bucuri.