Prima pagină » Fondator

Fondator

Salut !

Sunt Giannina Maria Ciotescu, Trainer Programare Neurolingvistică certificate international de către American Union of NLP™,  ,Hipnoterapeut Regresie Hipnotică, Terapie Yageriană, Autohipnoză, Inducția Elman, Specialist în Vindecarea Traumei, membru în Asociația Română de Hipnoză, Business & Life Coach și mă bucur să ne cunoaștem!

Așa că, hai să încep cu mine și povestea mea și abia aștept să aud despre tine și povestea ta!

Primul hop mare în viața mea a apărut la 31 de ani când bucuria imensă că sunt însărcinată cu gemeni (2 băieți) s-a transformat într- una dintre dramele cumplite ale vieții mele. Știi și tu cum aștepți primul copil! Darămite 2! A fost totul perfect, eram în culmea fericirii și entuziasmului până când sarcina a împlinit 5 luni și unul dintre gemeni a murit. Verdictul rece și tehnic al doctorilor a fost sindrom transfuzor-transfuzat, adică mai pe înțelesul nostru al muritorilor de rând, placenta nu a făcut față și practic a murit de foame unul dintre băieți.

Îmi amintesc clar și acum, am aflat această veste în data de 26 februarie 2000, era chiar ziua căsătoriei noastre când am fost la control. Mi-a picat cerul în cap, mi s-a năruit toată lumea și mi s-au spulberat toate visurile în acel moment. Pur și simplu nu reușeam să înțeleg ce-mi spunea doctorul ginecolog. Am intrat într-o furie, tristețe și neputință de nedescris. M-am certat cu mine, cu Dumnezeu, cu toată lumea. Și apoi a trebuit să iau cea mai dificilă decizie din viața mea!
Doctorul mi-a spus așa, sunt 2 variante:

Vlad s-a născut prematur la 6 luni, un ghemotoc de 1kg care din cauza unei greșeli medicale a rămas nevăzător. Și cu toate acestea din prima lui zi de viață ( 70 de zile am stat în spital) am știut că el este mica mea rază de soare. Acum este un tânăr independent, cu facultatea terminată și în continuare este raza mea de soare (una dintre ele) deoarece după 5 ani a apărut și cealaltă rază de soare, Cristian.

Al doilea mare punct de cotitură, l-am avut la 40 de ani, când dimineața la ora 6 am fost anunțată că soțul meu care era plecat la o conferință a fost accidentat mortal de o mașină pe trotuar.

De aici, nu prea știu să vă spun cum a fost până când a fost înmormântarea, am fost pe pilot automat. Până l-au adus de la Brașov, am sperat că e o greșală. După ce a trecut șocul, a început depresia, aceea profundă, în care te duci la cimitir și te cerți cu el zilnic, în care te întrebi zilnic cum te descurci singură cu doi copii dintre care unul nevăzător, aceea în care ca să poți să-i duci la școală și la activităti iei antidepresive, aceea în care cu tot efortul pe care-l depune psihologul și psihiatrul, nu reușești să vezi luminița de la capătul tunelului.

ATUNCI, a fost momentul când am început să caut, orice, ceva care să mă ajute să ies din smoala care mă ținea captivă.

Norocul meu a fost că la bază sunt o fire optimistă, sociabilă și îndrăgostită permanent de cunoaștere și lucruri noi. Mi-a plăcut dintotdeauna să merg spre nou, de acest lucru nu mi-a fost frică niciodată.
Și am început să caut cursuri și mentori care să mă ajute și am început să mă caut pe mine, să văd ce se întâmplă și cum pot să scap de unde eram.

Îți mărturisesc sincer că în prima fază, nu am facut-o pentru mine, gândul meu era mereu că trebuie să fiu bine ca să pot să-mi cresc copii. Și astfel am învățat, și am învățat și mi-am luat certificare după certificare, am devenit Life Coach și am început sa lucrez cu mine zilnic ( lucrez și acum, este un proces continuu).
Și mi-am zis așa:

DACĂ REUȘESC SĂ MĂ VINDEC EU, ATUNCI O SĂ ȘTIU SIGUR CĂ POATE ORICINE !

ȘI AM REUȘIT!

DE ACEEA ȘTIU CĂ ȘI TU POȚI SĂ REUȘEȘTI ÎN TOT CE-ȚI PROPUI!!

NU MAI AȘTEPTA! FĂ SCHIMBAREA PENTRU CĂ ȘI TU POȚI !

SCHIMBAREA ESTE SINGURUL LUCRU PERMANENT DIN VIAȚA NOASTRĂ!

Giannina Maria Ciotescu
Sunt Giannina Maria Ciotescu, Trainer Programare Neurolingvistica certificata la American Union of NLP, Hipnoterapeut Regresie Hipnotica, Terapie Yageriana, Autohipnoza, Inductia Elman, membru in Asociatia Romana de Hipnoza, Business & Life Coach.