PUTEREA DE A “VISA “

Fiecare dintre noi am “visat “ cel putin o data in viata si cu toate acestea unora ni s-au implinit visurile altora nu. Cum de se intampla asta?

Exista cateva diferente in abordarea “visurilor” diferente care duc la transformarea sau nu a lor in realitate.

Leon Suenens spunea: “ Fericiti sunt aceia care viseaza la visurile lor si sunt gata sa plateasca pretul pentru a le transforma in realitate”. Cu alte cuvinte, cand iti urmezi visurile, vei experimenta fericirea in viata ta, iar efortul depus pentru implinirea acestora, de fiecare data merita!

Daca crezi cu adevarat, cu toata fiinta ta in visurile tale si daca crezi cu toata fiinta ta in tine, atunci, viitorul iti apartine. Doar cei care trec la actiune ca sa implineasca cee ace “viseaza” pot ajunge la acest tip de success. Trebuie sa ai incredere in “visul” tau si in calatoria pana la transformarea acestuia in realitate si atunci vei prospera. Cand te focusezi pe “visul” tau, cand il vezi, auzi, simti cu ochii, urechile si simturile tale, cand te vezi pe tine in el, atunci devine realitate, atunci experimentezi fericirea si succesul.

Asa ca aminteste-ti:

Tu esti sungurul/singura care poate lua decizii in viata ta. Fi in controlul vietii tale, urmareste-ti “visurile” pana cand ajungi acolo unde vrei sa fii. Nu-ti fie frica de esec deoarece orice pas inapoi sau gresala este de fapt o oportunitate pentru tine sa inveti ceva in plus.

Nimeni altcineva nu va face ca “visurile” tale sa devina realitate, asa ca nu astepta ca altcineva sa traiasca viata pe care ti-o doresti tu. Mandreste-te cu  perseverenta ta de a-ti transforma  “visurile” tale in realitatea ta.

In timpul calatoriei de la “vis” la realitate, gaseste-ti motivatia sa faci toti pasii necesari. Chiar si atunci cand lucrurile nu merg conform planului, tu vei fi fericit daca ramai credincios credintelor si visurilor tale. Fiecare pas mic, este o piesa din “the big picture”, iar la final se inglobeaza toate in finalizarea “visului” tau.

 

IF YOU DON’T BUILD YOUR DREAM , SOMEONE WILL HIRE YOU TO HELP BUILD THEIRS”  – TONY GASKINS

 

Sa va fie de folos!

Gianni